Boka en visning

Visningar

Lär dig mer om livet på landsbygden genom tre sekler genom Bungemuseets gårdar från 1600- 1700- och 1800-talet. Det går även att boka en visning i skolmuseet där du får se folkskolans utveckling från 1842 fram till 1920. Det går bra att beställa visning med guide året runt. Hör av dig till oss om du vill ordna en utflykt för din förening, ditt företag eller släkt och vänner!

Vad kostar en förbokad visning?

Skräddarsydda visningar

Berätta vid bokningstillfället om du har särskilda önskemål eller behov. Vi skräddarsyr gärna en visning för just din grupp.

Utan guide?

För grupper som vill gå runt på egen hand på museet kan då museet ej är öppet boka endast öppning av museet. Då har ni möjlighet att utforska friluftsmuseet på egen hand.

Vad är priset för enbart öppning av museet utanför ordinarie öppettider?

Skolvisningar

Bungemuseet har unika miljöer som kan användas som pedagogiska verktyg för upplevelse och lärande. Med fantasins och lekens hjälp blir historien begriplig och förståelig. På Bungemuseet kan elever och lärare tillsammans med våra pedagoger resa i tiden och ta ett kliv in i historien. Vi ordnar bland annat skolvisningar och tidsresor.
Läs mer om våra skolvisningar

Boka på info@bungemuseet.se eller 070-291 06 04

Dela med dina vänner...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on google
Google
Share on email
Email