Boka en visning

Visningar

Lär dig mer om livet på landsbygden genom tre sekler. Lär känna hur människor bodde och verkade i gårdar från 16- 17- och 1800-tal. Du kan beställa visning med guide året runt. Hör av dig till oss om du vill ordna en utflykt för din förening, ditt företag eller släkt och vänner!

Vad kostar en förbokad visning?

Upplägg av visning

En rundvandring i Bungemuseet tar ca 1 timme. Då går vi runt och berättar lite om området och visar två av våra museigårdar. Det finns tre museigårdar att välja mellan: 1600, 1700 och 1800. Man kan också välja att besöka vårat skolmuseum där vi visar folkskolan utveckling från 1842 fram till 1920.

Läs mer om våra museer

Skräddarsydda visningar

Har du något specialintresse försöker vi tillgodose det. Berätta vid bokningstillfället om du har särskilda önskemål eller behov. Vi skräddarsyr gärna en visning för just din grupp.

Utan guide?

För dig som har ont om tid, svårt att gå, har egen guide eller av annan anledning inte vill ha visning av museets guider kan vi erbjuda förbokning av endast öppning av museet. Sedan har du möjlighet att utforska friluftsmuseet på egen hand.

Vad är priset för enbart öppning av museet utanför ordinarie öppettider?

Skolvisningar

Bungemuseet har unika miljöer som kan användas som pedagogiska verktyg för upplevelse och lärande. Med fantasins och lekens hjälp blir historien begriplig och förståelig. I Bungemuseet kan elever och lärare tillsammans med våra pedagoger resa i tiden. Med hjälp av våra museer har vi möjlighet att ta ett kliv in i historien. Vi ordnar bland annat skolvisningar och tidsresor.
Läs mer om våra skolvisningar

Dela med dina vänner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email