Bungemuseet AB söker museivärdar

Till sommaren söker Bungemuseum 2 st museivärdar. Tjänsterna innebär att bemanna museets entré och butik samt levandegöra museets miljöer med kulturhistoriska sysslor. Guidning/visning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om möten med människor och har en utpräglad servicekänsla. Du är flexibel, lyhörd i mötet med våra besökare, ansvarstagande och självgående. Språkkunskap är viktigt – engelska och gärna tyska. Du har ett intresse och stor kunskap av kulturhistoria/byggnadsvård/museer. Erfarenhet av museiarbete eller annan besöksnäring är meriterande, liksom färdigheter inom hantverk, sång/musik, berättande eller slöjd.
Då vi är en liten organisation så får du inte vara rädd att hjälpa till där det behövs. Tillsyn och städ av djur, toaletter och museer förekommer.

Övrig information
Vi tillhandahåller tidsenliga arbetskläder och internutbildning. Obligatoriska och betalda internutbildningar tillkommer i Maj varför vi gärna ser att du är tillgänglig på här på ön.

Period
Arbetet som museivärd är schemalagt med helgtjänstgöring. Tjänsterna avser tidsbegränsade anställningar med varierad sysselsättningsgrad och anställningsperiod under 12/5–8/9 sommaren 2019 där högsäsongen mellan 24/6 och 18/8 är då du arbetar som mest sammanhängande.

Timanställning

Lön
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Skickas senast 24/2 till viktoria.berglund@bungemuseet.se

Kontakt
Viktoria Berglund Museipedagog/Programansvarig mob: 073-654 37 47

Dela med dina vänner...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email