Bungemuseet AB söker museivärdar

Till sommaren söker Bungemuseum 2 st museivärdar. Tjänsterna innebär att bemanna museets entré och butik samt levandegöra museets miljöer med kulturhistoriska sysslor. Guidning/visning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om människor och har en utpräglad servicekänsla. Du är flexibel, lyhörd i mötet med våra besökare, ansvarstagande och självgående. Språkkunskap är viktigt – engelska och gärna tyska. Du har ett intresse och stor kunskap av kulturhistoria/byggnadsvård/museer. Erfarenhet av museiarbete eller annan besöksnäring är meriterande, liksom färdigheter inom hantverk, sång/musik, berättande eller slöjd.

Då vi är en liten organisation så får du inte vara rädd att hjälpa till där det behövs. Tillsyn och städ av djur, toaletter och museer förekommer.

Övrig information

Vi tillhandahåller tidsenliga arbetskläder och internutbildning. Obligatoriska och betalda internutbildningar tillkommer i maj varför vi gärna ser att du är tillgänglig här på ön.

Period

Arbetet som museivärd är schemalagt med helgtjänstgöring. Tjänsterna avser tidsbegränsade anställningar med varierad sysselsättningsgrad och anställningsperiod under 13/5–9/9 sommaren 2018.

Den ena tjänsten kommer under högsäsong (25/6–19/8) omfatta ca 100 % och den andra ca 50 %. Ange i din ansökan vilken tjänst som du är intresserad av.

Timanställning

Lön
Enligt avtal

Ansökan
Skickas senast 25/2 till viktoria.berglund@bungemuseet.se

Kontakt
Viktoria Berglund Museipedagog/Programansvarig mob: 073-654 37 47

 

 

 

Dela med dina vänner...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone