Vi söker museivärd till sommaren

Tjänsten innebär att bemanna museets entré och butik. Levandegöra museets miljöer med kulturhistoriska sysslor. Guidning/visning.

Vi söker dig som tycker om människor och har en utpräglad servicekänsla. Du är flexibel, lyhörd i mötet med våra besökare, ansvarstagande och självgående. Språkkunskap är viktigt – engelska och gärna tyska. Du har ett intresse och stor kunskap i kulturhistoria/byggnadsvård/museer. Erfarenhet av museiarbete eller annan besöksnäring är meriterande, liksom färdigheter inom hantverk, sång/musik, berättande eller slöjd. Då vi är en liten organisation så får du inte vara rädd att hjälpa till där det behövs. Viss tillsyn och städ av djur, toaletter och museer kan förekomma.

Vi tillhandahåller tidsenliga arbetskläder och internutbildning. Obligatorisk betalda internutbildningar tillkommer under vecka 18 i maj och kommer att pågå under två dagar. Boende ingår inte i tjänsten.

Arbetet som museivärd är schemalagt med kvälls- och helgtjänstgöring. Tjänsterna avser tidsbegränsade anställningar med varierad sysselsättningsgrad och anställningsperiod under 14/5–10/9 sommaren 2017. Timanställning.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetstid/Varaktighet:

Heltid Schemalagd arbetstid Arbetet som museivärd är schemalagt med kvälls- och helgtjänstgöring. Tjänsterna avser tidsbegränsade anställningar med varierad sysselsättningsgrad och anställningsperiod under 14/5–10/9 sommaren 2017.

Kontaktpersoner:

Viktoria Berglund
Museipedagog/Programansvarig
tel 073-6543747

Sista ansökningsdag 2017-04-09
Ansökan skickas senast 9 april till viktoria.berglund@bungemuseet.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone