Bungefestivalen 5/8

På lördagen den 5 augusti kl. 12.00 går Bungefestivalen av stapeln för första gången. Bungefestivalen är en dag fylld med musik för alla åldrar i samarbete med KUNO – Kulturförening Norra Gotland och Bungemuseet.

Bland byggnader från tre sekel kommer tonerna från fem olika band ljuda från den gamla vädersågen på Bungemuseet. Först ut på scen är det familjekära bandet KarlPetters orkester. Sedan följs dagen av Lazy afternoon, Toril med band och Coste apetea Rythm´Blues. Coste Apretea som är en legendarisk gitarrist och producent inom rock, jazz, prog och blues. Med sina rötter i 70-talets musikrörelse har han haft framgångar med bl.a ”Samla mammas manna” och ”Jukka Tollonen band”.
Dagen avslutas sedan med Loke Nyberg som är känd för sina utsålda konserter under tio år på medeltidsveckan. Loke skriver sina egna låtar som handlar om ”relationer, liv och död, hjärta och smärta, kärlek och svek”. Musiken kan beskrivas som en form av folkmusik.
Man kan ta med sig egen picknic och slå sig ner i gröngräset eller håller Kaffestugan öppet som vanligt på andra sidan vägen från museet och har rättigheter för den som önskar.

Den 5 augusti kl. 12.00 – ca 19.00 i Bungemuseet med insläpp från museets ord öppettid 11.00. Biljetter säljs på plats men till ett förköpspris i Bungemuseets entré.

Dela med dina vänner...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone